2015-2016

14/11/2015

Οι μαθητές της Β' Τάξης, του σχολείου μας,  Βαρυμπομπιώτης Στυλιανός και Μοντεσάντου Αντωνία, πέρασαν με επιτυχία το διαγωνισμό Θαλής της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

08/12/2015

Την Πέμπτη θέση κατέκτησε το σχολείο μας στο διαγωνισμό "Λέμε όχι στο σχολικό εκφοβισμό" με την ομάδα "The refugees". Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές της Πέμπτης και Έκτης Δημοτικού και των τριών τάξεων του Γυμνασίου (10-15 ετών) σε όλα τα σχολεία εντός Ελλάδας. Δείτε την εργασία της ομάδας μας εδώ

Δείτε στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού τους μεγάλους νικητές. 

7/4/2016

Πρώτη αναδείχθηκε η ομάδα βόλεϊ του σχολείου μας στους μαθητικούς αγώνες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά! Τα σχολεία που συμμετείχαν : 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 7ο, 8ο, 9ο Πειραιά,  1ο και 2ο Καλλίπολης, Ζάννειο, Γυμνάσιο  Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, 5ο Κερατσινίου, 8ο Κορυδαλλού, Γυμνάσιο Εκπαιδευτηρίων Θεμιστοκλής, Ιωνίδειος, Γυμνάσιο Νέου Φαλήρου, Ράλλειος και Jeanne D΄ Arc, κληρώθηκαν σε ομίλους για να παίξουν παιχνίδια μεταξύ τους.

Η ομάδα των κοριτσιών μας, πέρασε αήττητη και πρώτη στον όμιλο. Στα ημιτελικά απέκλεισαν στο 2ο Γυμνάσιο Καλλίπολης και στον τελικό νίκησαν την Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Jeanne D Arc, με 3-2 στα σετ.

Η σύνθεση της ομάδας μας

Kουολ, Καλογεροπούλου Ουράνια, Καλογεροπούλου Κων/να, Τζώρτζη, Τσαλικούση, Φραγκοπούλου, Βαμβακάρη, Δαμασκοπουλου

19/4/2016

Δεύτερη θέση για το σχολείο μας στον Πειραματικό διαγωνισμό Γυμνασίων στις Φυσικές Επιστήμες "Πειραματίζομαι & ανακαλύπτω 2016". H ομάδα των μαθητών του σχολείου μας (Αγγελική Βαμβακάρη και Αντώνης Λυκουρόπουλος από τη Γ' Τάξη, Μαριντίνα Λούλη και Στέλιος Βαρυμπομπιώτης από τη Β' Τάξη) διαγωνίστηκε με 11 ομάδες μαθητών σε θέματα, που είχαν σχέση με την ποιοτική ανάλυση και με τη διάθλαση του φωτός και βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Τις 3 πρώτες θέσεις απολαμβάνουν τα σχολεία:

1η θέση: Ι. Γυμνάσιο Άγιος Παύλος
2η θέση: 1ο Γυμνάσιο Καλλίπολης
3η θέση: Π. Γυμνάσιο Ιωνιδείου
Η αρχή των διακρίσεων έγινε με την πρωτιά που είχε το σχολείο μας στον 1ο Πειραματικό διαγωνισμό.